Quantcast

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Κρεμάστηκε από το μπαλκόνι για να διαφύγει από τον σύντροφό της

Συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σ’ έναν 40χρονο ο οποίος φέρεται ότι χτύπησε την 28χρονη σύντροφο του η οποία κρεμάστηκε από το μπαλκόνι για να διαφύγει. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη και για εξύβριση.

Στο ίδιο δικαστήριο παραπέμφθηκε να δικαστεί και η καταγγέλουσα, ύστερα από ανάλογη μήνυση του συντρόφου της, αλλά αθωώθηκε για το αδίκημα της σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, το περιστατικό καταγράφηκε τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου στην περιοχή Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Η 28χρονη -καταγγέλλουσα- ανέφερε στο δικαστήριο ότι ύστερα από νυχτερινή έξοδο είχε λογομαχία με τον 40χρονο, ο οποίος την χτύπησε.

«Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι. Ήθελα να φύγω αλλά δεν μπορούσα. Μετά μπήκα μέσα άρπαξα την τσάντα και έφυγα. Πήρα την Αστυνομία και μου είπαν να κρυφτώ πίσω από τους κάδους μέχρι να έρθει το περιπολικό. Με ζήλευε και με είχε ξαναχτυπήσει. Είχαμε 2,5 χρόνια σχέση» ανέφερε η γυναίκα και τόνισε: «Είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να σωθώ ότι πρέπει να φύγω».

Κατά την κατάθεση-απολογία του, ο 40χρονος ισχυρίστηκε ότι: «Κατά την επιστροφή μας από την έξοδο, αυξήθηκαν οι εντάσεις ύστερα από λογομαχία. Είχαμε πιει αλκοόλ. Την έπιασε κρίση και άρχισε να σπάει πράγματα, μέσα στο σπίτι. Πήγα να τη σταματήσω και δέχτηκα χτυπήματα στο πρόσωπο. Άνοιξε την μπαλκονόπορτα για να διαφεύγει από το μπαλκόνι που έχει ύψος 7-8 μέτρων από το έδαφος. Την παρακαλούσα να σταματήσει, να μην πάθει κάτι. Τράβηξα βίντεο για να έχω αποδείξεις και να μην κατηγορηθώ εγώ αν πάθαινε κάτι. Πήρα τη σκούπα να σκουπίσω τα γυαλιά από αυτά που έσπασε. Τραβούσα τη σκούπα κι εγώ και αυτή. Το κοντάρι έσπασε και τραυματίστηκα στο δάκτυλο -έκανα 5 ράμματα- έπεσα από το πόνο στα γόνατα. Άρχισε να με χτυπάει με το σκουπόξυλο στη πλάτη. Μετά έφυγε. Πήρα τα πράγματα της, της τα έδωσα και της είπα ότι ”δεν θέλω να σε ξαναδώ”. Δεν τη χτύπησα καθόλου. Την έβρισα μια φορά».