TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Με ποια περιοχή της Ελλάδας συνδέονται οι περδίκες, ζωγραφισμένα με λιωμένο μελισσοκέρι και βαμμένα αβγά;
- Σε ποια πόλη αναβιώνει το Πάσχα το έθιμο «Λάκκοι του κεφιού», για το ψήσιμο του αρνιού;
- Από ποια χώρα της Αφρικής κατάγεται η ποικιλία μανταρινιών κλημεντίνη;
- Ποιο έτος επινοήθηκε από τη Γαλλίδα τυροκόμο Μαρί Αρέλ το τυρί καμαμπέρ;
- Ποια λευκή ποικιλία αμπέλου κυριαρχεί στην αμπελουργική ζώνη της Ζίτσας Ιωαννίνων;
Σήμερα στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.