Quantcast

Απάντηση Μαρινάκη σε Πολάκη για το εμβόλιο Astra Zeneca

Ο Παύλος Μαρινάκης άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάλη, με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου για το το εμβόλιο της Astra Zeneca. 

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον μάλιστα να «αδειάσει» τον Παύλο Πολάκη.

Ο λόγος είναι οι δηλώσεις του βουλευτή σχετικά με την απόσυρση του εμβολίου της Astra Zeneca για την COVID-19.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι «είναι λυπηρό το ότι βλέπουμε να επανέρχεται μια ρητορική θεωριών συνωμοσίας και μάλιστα να επανέρχεται από εν ενεργεία βουλευτή», επισημαίνοντας ότι το εμβόλιο αποσύρθηκε γιατί δεν είναι επικαιροποιημένο.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως από τη στιγμή που δεν αδειάζει λεκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ τις απαράδεκτες διατυπώσεις Πολάκη εμμέσως τις υιοθετεί, κάνοντας λόγο για «παραποίηση της πραγματικότητας» και ζητώντας να απομονωθούν τέτοιες πρακτικές.

Θυμίζουμε πως ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε κατηγορήσει τόσο την κυβέρνηση όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη στάση τους για την πολιτική που αφορούσε τα εμβόλια στη διάρκεια της πανδημίας.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη